Datum objave: 28. Veljača 2014

Nogometaši Šibenika s plaćama i optimizmom dočekuju proljetnu sezonu

Diana Ferić
Diana Ferić

Nogometaši HNK Šibenik   puni su elana i očekivanja u predstojećem, proljetnom dijelu prvenstva, kako je na današnjoj konferenciji za novinare na Šubićevcu kazao trener Nikica Cukrov, a  tomu je pridonijelo i to što im je Uprava, kako su i obećali, danas uplatila plaće. " Jedva smo dočekali da krenemo u osvajanje bodova i natjecanje . Nadam se da smo se dobro pripremili iako nam baš vremenske prilike nisu išle na ruku. Zadovoljan sam i pojačanjima koje smo doveli. Tu smo išli ciljano, na provjerene igrače i nismo pogriješili. Važno je i to što je Uprava napravila svoj dio posla jer puno je lakše trenirati zadovoljne igrače", kazao je Cukrov koji se nada da  će uspjeti igrom i predstojećem prvenstvu doći ponovno u Drugu ligu.  "Nemamo izbora. Moramo dobro igrati. To je imperativ", dodao je.

Jednako razmišlja i novo pojačanje HNK Šibenika Josip Božinović koji ističe kako su  ga u ekipi odlično primili te da i on jedva čekao da počne natjecanje."Nadam se da je ovo početak uspješnog proljeća i da ćemo ispuniti svoj cilj - plasman u  Drugu ligu", rekao je.

Šibenčani sutra igraju s Neretvom, ali oslabljeni.Miro Slavica i Ante Živković imaju tri kartona, a Ante Bulat je ozlijeđen. 

Iz kategorije: Sport