Datum objave: 27. Siječanj 2014

Uspješan nastup PK More u Zagrebu: Vratili se s deset medalja!

Nina Medić
Nina Medić

Plivači šibenskog plivačkog kluba More okitili su se s 10 medalja prošlog vikenda na plivačkom mitingu u Zagrebu  u seriji HPS miniGrand Prix kojeg je organizirao PK Medveščak,. Između 24 kluba iz Hrvatske i 355 plivača u kategoriji kadeta i mlađih kadeta PK MORE nastupilo je s 16 plivača, 8 dječaka i 8 djevojčica, koji su osvojili tri zlatne, četiri srebrne i tri brončane medalje.

Usprkos dugom putovanju praćenim lošim vremenom mladi plivači uspjeli su ostaviti odličan dojam isplivavši dobre rezultate, a osvajači medalja su: Bruna Lokas - dvije zlatne, jednu srebrnu i jednu brončanu  medalje - 200m slobodno, 200m prsno, 800m slobodno i 200m mješovito.  Ivan Baljkas osvojio je tri srebrne i  jednu brončanu medalju -100m, 200m i 800m slobodno i 200m leđno, a Matea Kalabrić  jednu brončanu medalju - 100m leđno.

Posebno treba istaknuti prvo mjesto i zlatnu medalju u revijalnoj i humanitarnoj štafeti koju su sačinjavali troje plivača Ivan Baljkas, Luka Mrša i Robert Vukičević i njihov trener Goran Vračar.

 

foto: pk more Facebook

Iz kategorije: Sport