Datum objave: 30. Listopad 2013

Neprimjerno skandiranje navijača na utakmici Zagora - Dinamo

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog neprimjerenog skandiranja na današnjoj utakmici NK „Zagora“ GNK „Dinamo“ koja se igrala u Unešiću policija je privela 21 navijača gostujuće momčadi te četvoricu navijača s područja Dalmacije, priopćila je PU šibensko – kninska. Nad njima traje kriminalističko istraživanje. Utakmicu je pratilo 3000 gledatelja.
Prije početka utakmice policijski službenici priveli su četvoricu gostujućih navijača zbog alkoholiziranosti.

Nogometaši Dinama su s uvjerljivih 0:5 (0:2) svladali zagoru u gostima i kvalificirali se u četvrtinu finala hrvatskog nogometnog kupa. Dinamo je u Unešiću suvereno izborio plasman u četvrtfinale. Zagora nije uspjela ponoviti izvrsnu partiju iz posljednjeg gostovanja hrvatskog prvaka no imali su lijepu priliku za 1:0 koju je ukrotio gostujući vratar Zelenika. Nule su bile aktualne sve do 39. minute kada je Junior Fernandes doveo plave u vodstvo, a samo tri minute kasnije kapetan Josip Šimunić zapravo je riješio pitanje pobjednika.

U nastavku je dva gola zabio Duje Čop čiji je otac Davor trener Zagore, a peti pogodak djelo je Fatosa Beqiraja. Zelenika se istaknuo još jednom na završetku utakmice, i lijepe uspomene domaćina vezane uz dvoboj ostat će vezane prvenstveno uz navijačku atmosferu i nogometnu feštu koja je u Unešiću vladala od jutarnjih sati, prenosimo s tportala.

Foto:portal.oko,.hr

Iz kategorije: Sport