Datum objave: 06. Kolovoz 2013

Šibenski nogometaši ostali bez trenera, Petravić prešao u Cibaliju

Diana Ferić
Diana Ferić

Dosadašnji trener HNK Šibenika Damir Petravić prešao je u vinkovačkog drugoligaša Cibaliju pa su Šibenčani ostali bez trenera, prenosimo s  www.radiosibenik.hr. U Šibeiku je proveo nepuna četiri mejseca.

Momčad će za sada preuzeti pomoćni trener Ivan Bulat.

"Sentimenti su me držali u Šibeniku unatoč svemu u i oko kluba. Nažalost, situacija je takva da je veliko iščekivanje zbog preoblikovanja. Ali, ja sam profesionalac. Malo mi je teško što odlazim, ali dobio sam ponudu koju sam morao prihvatiti", kaže Petravić.
"Bilo mi je lijepo četiri mjeseca u Šibeniku. U Drugoj ligi smo bili dominantni. Igrači Šibenika su dokazali da su kvalitetni, što potvrđuje i činjenica da je deset igrača otišlo u prvoligaške klubove. Unatoč tragediji ispadanja, dosta je igrača našlo drugo utočište. Drago mi je da su drugi klubovi prepoznali njihove kvalitete i angažirali ih. Žao mi je i zbog navijača što odlazim, odlično su me prihvatili, i dok sam u Šibeniku bio kao igrač, ali i sad dok sam bio trener. Nadam se da sam opravdao povjerenje. Neću zatvoriti vrata Šibeniku, a nadam se da neće ni oni meni", naglasio je sad već bivši trener Šibenčana.

Iz kategorije: Sport