Datum objave: 25. Kolovoz 2023

KARIJERA / Otvorene su prijave za NEET 4.0 akademiju, možda vam je to ključna stanica prema napredovanju u IT sektoru

Diana Ferić
Diana Ferić

Otvorene su prijave za NEET 4.0 akademiju, koja može biti vaša ključna stanica prema napredovanju u IT sektoru. Ovogodišnji NEET program nudi dva intrigantna pravca -Data Science i Full Stack Developer, koji su mudro oblikovani prema suvremenim potrebama poslovne scene.

NEET akademija će ove jeseni započeti svoju dinamičnu fazu selekcije i oblikovanja budućih stručnjaka ujesen tekuće godine. Kroz narednih šest uzbuđujućih mjeseci, sudionici će uroniti u temeljnu teoriju i praktičnu primjenu, duboko se posvećujući umijećima neophodnim za razvoj značajnih podatkovnih ekosustava. Ovaj proces će im omogućiti da izgrade čvrste osnove podataka i stvore uvide koji olakšavaju donošenje poslovnih odluka utemeljenih na podacima. Vrhunac akademije predstavlja prilika za direktan rad sa stručnjacima iz ugledne britanske tvrtke Intuita, koja se bavi znanostima o podacima.

Data Science program donosi stvarne vještine nužne za dubinsku analizu informacija i promišljeno vođenje poslovnih strategija. S druge strane, Full Stack Developer omogućuje razvoj sofisticiranih digitalnih rješenja koja oblikuju našu svakodnevicu.

Trokut je do sada ugostio tri generacije nadahnjujućih polaznika NEET programa, a uspješnost se ogleda u činjenici da se čak 80% sudionika nakon završetka programa zapošljava. Ova edukativna inicijativa povezuje mlade ljude u potrazi za prilikama s konkretnim potrebama tržišta i potencijalnim poslodavcima, pružajući im istodobno izglede za raznolike buduće puteve.

IT sektor je pokazao svoju izdržljivost u turbulentnim vremenima te privlači mnoge mlade kao izvanrednu priliku za izgradnju novih karijera. Zaplovite prema IT budućnosti uz NEET akademiju, te ukoliko ste nezaposleni i niste u sustavu obrazovanja, iskoristite priliku i prijavite se na akademiju!

Krajnji datum prijave za DATA SCIENCE: 25.09.2023.

Krajnji datum prijave za FULL STACK DEVELOPER: 25.10.2023.

Više informacija o uvjetima prijave možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici (www.trokut.eu), društvenim mrežama ili jednostavno nazovite na broj 022/500-200.

Iz kategorije: Sponozirani članci