Datum objave: 24. Ožujak 2022

ŠANSA / Impol - TLM zapošljava procesnog inženjera i elektro održavatelja, pogledajte uvjete

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Impol - TLM traži procesnog inženjera, na određeno vrijeme i elektro održavatelja. Natječaji su objavljeni 27. ožujka na Zavodu za zapošljavanje.

Za procesnog inženjera ili inženjericu morate imati fakultet, magisterij, doktorat ili akademiju uz zvanje kemijski tehnolog, dvije godine radnog iskustva, položenu B kategoriju. Uvjet je i znanje engleskog jezika i napredno poznavanje informatike. . Predviđen je rad u prijepodnevnoj smjeni.

Na određeno radno vrijeme zapošljavaju i održavatelja (elektro), a potrebno zvanje je elektrotehničar ili tehničar za elektrostrojarstvo. Morate imati završene četiri godine srednje škole, radno iskustvo od šest mjeseci te vozačku dozvolu B kategorije.

Prijaviti se pisanom zamolbom na adresu Impol-TLM d.o.o., Ulica Narodnog preporoda Šibenik ili mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više informacija pronađite OVDJE. 

U politici poslovanja i donošenja odluka o razvoju u Impol - TLM -u uvijek je najvažniji čimbenik briga za zaposlenike. Teže partnerskom odnosu sa zaposlenicima koji se temelji na odgovornosti, poštenju i usmjerenosti na budućnost.

Naši zaposlenici svjesni su da su naše najvažnije vrijednosti koje stvaraju našu konkurentnu prednost na svjetskoj razini prilagodljivost, inovativnost, kvaliteta i vjernost. i politika upravljanja zaposlenicima ravna se prema tim smjernicama.

U tvrtki Impol-TLM planiramo dugoročni rast, za što ćemo trebati i ambiciozne i predane zaposlenike”, poručuju oz Impol – TLM -a.

 

Iz kategorije: Sponozirani članci
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3