Datum objave: 07. Studeni 2019

MY LOVELY BAG: Dalmare shopping centar postaje bogatiji za još jedan modni kutak

Diana Ferić
Diana Ferić

Sretna vijest stiže za sve zaljubljenice u torbice – ovoga petka u Dalmare shopping centru svoje carstvo otvara poznati brend My Lovely Bag koji ujedno slavi i rođendan te vas poziva da, uz čašu pjenušca i slatke zalogaje, osvojite poklon iznenađenja ili iskoristite rođendanski popust...

Ovoga petka Dalmare centar postat će bogatiji za još jedan modni kutak. Od svog osnutka, 2011. godine, modni brend My Lovely Bag osvaja kolekcijama modnih dodataka. Iza tog imena kriju se prekrasne, zanimljive, kvalitetne i ručno izrađene ženske torbice, novčanici i remeni, a za sezonu jesen/zima 2019. pripremili su posebno dizajnirane i s ljubavlju izrađene ženske kapute.

Velik izbor pomno osmišljenih modela torbica te proces njihove obrade i izrade od početka do kraja odlikuju ovaj modni brend unikatnim potpisom uz koji će se svaka pripadnica nježnijeg spola osjećati posebno i jedinstveno.

Autentičnu priču Lovely Bag proizvoda upotpunit će i ručno rađeni nakit splitske dizajnerice Sande Bekavac, poznat pod nazivom SNS Design. Javnosti se predstavila prije šest godina, a sada dolazi u Šibenik s brendom My Lovely Bag za koji je kreirala posebnu kolekciju nakita uz svakodnevne modne kombinacije, ali i poseban dio kolekcije za ljubiteljice glamura i elegancije.

Budite i vi dio ove modne priče te se pridružite ovoga petka na prvoj etaži Dalmare centra otvorenju My Lovely Bag kutka koji će ujedno proslaviti i svoj rođendan. Osim slatkih zalogaja i pjenušca, očekuje vas 10% popusta, kao i pokloni iznenađenja za sve one sretnice koje će tako imati priliku osvojiti torbicu, novčanik ili remen ovog ljupkog brenda.

Iz kategorije: Sponozirani članci

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3