Datum objave: 19. Kolovoz 2019

U Dalmare centru vas očekuje školska avantura uoči nove školske godine,uz brojne pogodnosti

Diana Ferić
Diana Ferić

Opremite svog školarca i osvojite prigodne darove. Dovoljna je kupnja u minimalnom iznosu od 100 kuna od 19. kolovoza do 1. rujna u trgovinama shopping centru Dalmare, poručuju iz toga trgovačkog centra.

 Praznici se polako bliže kraju i školsko zvono samo što se nije oglasilo. Bez panike! Nabavite bilježnice, pernice, knjige, torbe i ostale nužne stvari za bezbrižan početak školske godine u shopping centru Dalmare i pritom ostanite unutar budžeta.

Od 19. kolovoza do 1. rujna svaki posjetitelj centra, za kupnju od minimalno 100 kuna, ima priliku osvojiti školski pribor koji daruje Dalmare u svojim brojnim trgovinama. Dovoljno je sačuvati račun i pokazati ga na pultu, koji se nalazi na prvoj etaži, a ljubazna hostesa će nakon pregleda računa i izvlačenja dodijeljenog broja nagraditi vašeg mališana pernicom, ruksakom, bojicama, temperama, flomasterima, šestarima i ostalim nužnim stvarima. Lista poklona je doista bogata i izmamit će osmijeh na licima vaših školaraca.
Pult će biti otvoren za preuzimanje poklona radnim danima od 17-20h, a vikendom od 11-13h i od 17-19h.

Školski shopping "đir" možete napraviti na prvoj etaži od Tisak Media trgovina, Konzuma, Peveca do papirnice Inbox. Uz knjige, bilježnice i ostali pribor, neizostavni dio opreme su i odjevne kombinacije. U poznatim trgovinama H&M, Froddo, Mana, ShoeBeDo, Peko, Adidas, Mass, Intersport i mnogim drugima možete pronaći bogatu ponudu dječje obuće i odjeće.

Zato ne propustite Back to school pogodnosti Dalmare centra i spremno zakoračite u novu školsku avanturu.(adv)
 

Iz kategorije: Sponozirani članci