Datum objave: 14. Prosinac 2018

Predblagdanska događanja:Kako postati Vilenjak saznaj u Dalmare Školi za vilenjake

Diana Ferić
Diana Ferić

Shopping centar Dalmare postat će u subotu, 15. prosinca  od 17 sati Škola za vilenjake. Kako postati vilenjak na jedan dan, kako napisati pismo Djedu Božićnjaku ili kako napraviti kolače Bake Mraz, samo su neke od vještina koje će vaši mališani imati priliku savladati

Doznali smo iz prve ruke, od Djeda Božićnjaka glavom i bradom, da će Dalmare u subotu, 15. prosinca, od 17 sati prštati od zabave zahvaljujući – vilenjacima, Jetiju, Sobeku i Baki Mraz. Djedica je, naime, ovlastio svoje vjerne pomoćnike da malim posjetiteljima i svakome od nas osigura trenutke za pamćenje, javljaju iz tog shoping centra.

U dalekoj Laponiji, zemlji omiljenog Djedice, postoji tvornica igračaka, u kojoj njegovi marljivi pomoćnici rade danonoćno kako bi svaki mališan dobio dar kakav priželjkuje. A u subotu će se potruditi da na kreativnoj radionici baš oni nauče sve što treba kako bi se i sami kvalificirali za Djedičine asistente - vilenjake.

Opet ćemo zajedno pisati želje Djedu Božićnjaku, a za sve one koji nisu stigli napisati svoje želje oformili smo Jeti express, servis najbržih nogu Sjevera, koje će juriti svom brzinom kako bi pismo stiglo na vrijeme. U kreativnoj radionici od 10.30 do 13 sati moći će izraditi svog vilenjaka, a nakon toga pomoći će Baki Mraz izraditi posebne kolače koje Djedica uvijek nosi na put sa sobom. Zato budite spremni i - 3, 2, 1... Peci!

Za one koji su uvijek željni veselog duha, otvoren je Božićni park svakoga dana od 18 do 20 sati, a subotom od 10.30 do 13 sati. Tamo se možete družiti s orašarima i vilenjacima, isprobati saonice i poslati pismo u Poštanskom uredu Djeda Božićnjaka. (adv)

 

 

 

 

Iz kategorije: Sponozirani članci