Datum objave: 17. Svibanj 2018

Ove subote u Dalmare centru:Postani Dalmare olimpijac i osvoji 2000 kn!

Diana Ferić
Diana Ferić

Sunce nam se udomaćilo, temperature su se podigle i pravo je vrijeme za rekreaciju i tjelovježbu. A kako ih učiniti zanimljivima i zabavnima, zna Dalmare shopping centar koji vas poziva da sudjelujete, i pritom se super zabavite, na mini olimpijadi koja će se održati u subotu, 19. svibnja, na glavnom trgu centra od 10.30 te od 17 do 20 sati.

Očekuje vas cijeli dan vrhunske sportske zabave, a Dalmare je za sve sudionike pripremio dodjelu diploma i medalja te glavnu nagradu u iznosu 2000 kuna iz Hervis trgovine. Zato se prijavite na dan olimpijade i neka igre počnu!

Možete sudjelovati u pojedinačnim i timskim sportovima, okušati se u trčanju na deset kilometara, bacanju kugle, veselom poligonu, štafeti, povlačenju užeta, veselom hulahopu, najbržoj gusjenici... Osim toga, djecu očekuju kreativne radionice i kvizovi, na kojima će pokazati znanje i kreativnost. Dalmareova mini olimpijada imat će i svoju zastavu, koja će nastati zajedničkim trudom spretnih dječjih ruku koje će oslikavati veliko platno različitim sportskim motivima.

Djeca se prijavljuju svojim dolaskom u centar, pri čemu će dobiti startni broj koji im omogućuje sudjelovanje u raznim sportovima. Prijave, trening i druženje započinju u 10.30 i traju do 13 sati.

U 17 sati očekuje nas otvorenje Dalmareove mini Olimpijade i nastup plesne grupe Balans iz Šibenika .Plesne vještine pokazat će nam plesačice koje će atraktivnim nastupom zagrijati atmosferu i pripremiti sudionike za početak natjecanja, koje će trajati do 20 sati kada će biti objavljeni pobjednici.

Zabava, druženje, rekreacija, učenje fair playu... sve to vaši mališani imaju priliku iskusiti na jednome mjestu, u shopping centru Dalmare! Zato ne propustite mini olimpijadu. Jer važno je sudjelovati!
(adv)
 

Iz kategorije: Sponozirani članci