Datum objave: 05. Svibanj 2017

Vodeći pekarski lanac Mlinar otvorio u Dalmareu svoju prvu prodavaonicu u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčani su dobili prvu pekarnicu Mlinar u petak, 5. svibnja na nultoj etaži shopping centra Dalmare. Vodeći pekarski lanac u Hrvatskoj i regiji pruža posjetiteljima šibenskog centra idealan predah od kupnje uz proizvode vrhunske kvalitete

Ako posjetite shopping centar Dalmare u petak, 5. svibnja samo pratite miris svježe pečenog kruha, peciva, kruščića i ostalih pekarskih proizvoda. On će vas odvesti na prag dobro poznatog pekarskog lanca Mlinar koji u prizemlju shopping centra Dalmare otvara svoju prvu trgovinu u Šibeniku.

Više od 100 godina predanosti u stvaranju svježih pekarskih delicija i vodeće mjesto na hrvatskom i regionalnom tržištu garantira idealni predah od kupnje u shopping centru Dalmare. Jer Mlinar pruža samo najbolje, od toplih, finih kruščića, ukusnih peciva, slasnih pizza, bureka, sendviča, slastica pa do hladnih ili toplih napitaka.

I tu nije kraj mirisnim iznenađenjima jer Mlinar kontinuirano razvija ponudu kako bi kupce razveselio svježim, inovativnim proizvodima koji zadovoljavaju njihove potrebe i trendove u pekarstvu.

Osim u Hrvatskoj, Mlinarov brand i proizvodi prisutni su i u Sloveniji, Njemačkoj, Mađarskoj, Švicarskoj, Švedskoj, Nizozemskoj, BIH, Poljskoj, Slovačkoj, Srbiji, UAE, Sudijskoj Arabiji i Australiji.

Više o Mlinarovim slasnim proizvodima potražite na web stranici www.mlinar.eu.com ili na facebook stranici https://www.facebook.com/Mlinar.Hrvatska/


 

Iz kategorije: Sponozirani članci