Sidebar Menu

Datum objave: 27. Siječanj 2017

Dalmare za Valentinovo zagrijava srca romantičara i dijeli zanimljiva putovanja

Diana Ferić
Diana Ferić

Prognozu koja će ugrijati sva srca od 1. do 13. veljače stiže iz Dalmare centra! U povodu Dana zaljubljenih probudite romantičara u sebi i osvojite putovanje iz snova u Veneciju, Beč, Padovu, Veronu ili Budimpeštu.

 

Nakon niskih temperatura i snježnih pahulja približava nam se Dan zaljubljenih, dan koji tradicionalno grije mnogobrojna srca i mami na romantične avanture. Jednu takvu priprema i šibenski shopping centar Dalmare koji želi iznenaditi sve – ne samo zaljubljene!

 

Tradicionalno u znaku crvene boje i srca, Dan zaljubljenih u Dalmare centru proteknut će u znaku nagradne igre namijenjene najkreativnijim romantičarima. Dovoljno je u tjednu od 1. do 13. veljače, kupiti željeni proizvod, sačuvati račun od minimalno 100 kuna, ispuniti kupon i napisati originalnu poruku voljenoj osobi te ubaciti u srce koje se nalazi na glavnom trgu u Dalmare centru.

 

Izoštrite i sluh jer Radio Ritam će svakodnevno čitati odabrane poruke, a 13. veljače ekipa iz Dalmare centra i Radio Ritma, odabrat će pobjednika ili pobjednicu koja je osvojila putovanje za dvoje. Vrijedi probuditi romantičara u sebi jer ove godine Dalmare nagrađuje natjecatelja s najvećim srcem romantičnim putovanjem u grad iz snova, Veneciju, Beč, Padovu, Veronu ili Budimpeštu. Ne propustite postati glavna zvijezda svog romantičnog filma i zaljubljeno odlepršajte na set u najeminetnije europske destinacije.

 

Sve aktivnosti, kao i informacije o dobitnicima, moguće je pratiti u tjednu od 1. do 13. veljače 2016. na službenoj Facebook stranici Dalmare shopping centra.


 

Iz kategorije: Sponozirani članci

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.