Sidebar Menu

Datum objave: 24. Svi 2022

SPOMENAR / Na Jadriji se grade 32 nove kabine i brod za prijevoz kupača, proširuju se plaža i parkiralište. U planu su kabine za 800 korisnika.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zbog porasta broja posjetitelja i interesa za zakup kabina te u skladu s planovima razvoja turizma u Šibeniku, izrađen je plan modernizacije Jadrije i proširenja kapaciteta tog kupališta. Prva je na redu gradnja 32 nove kabine i skupne garderobe na mjestu 10 dotrajalih kabina koje su se srušile prošle zime. Istovremeno će početi i gradnja novog broda za prijevoz kupača i izletnika tako da će Šibenik imati dva broda za tu namjenu. U drugoj fazi izgradit će se novo parkiralište, a bit će proširena i plaža posebno duž obale prema Srimi gdje će, prema projektu, biti omogućena gradnja novih kabina kapaciteta do 800 korisnika. Ovaj je vijest objavljena u lokalnim novinama u svibnju 1962. ,a li kabine nisu nikada izgrađene, ništa osim parkirališta. 

Iz kategorije: Spomenar

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.