Sidebar Menu

Datum objave: 22. Veljača 2022

SPOMENAR / Od 1. ožujka veliko sniženje cijena električne energije za šibenska domaćinstva, ugostiteljstvo, hotele, obrtnike i industriju.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Uprava općine Šibenik osigurala je električnu energiju za šibenska domaćinstva, ugostiteljstvo, hotele, obrtnike i industriju. Novi cjenik s 25 do 30 posto nižim cijenama struje primjenjivat će se od 1. ožujka. Osim smanjenja cijena struje u dnevnoj potrošnji općina Šibenik dodatno je omogućila domaćinstvima grijanje vode u noćnim satima po još nižoj cijeni.
Novi tarifni sustav probno će se primjenjivati tri mjeseca, a nakon toga će cijene biti ponovno korigirane prema učinku mjera smanjenja troškova energije u domaćinstvima i jačanja konkurentnosti šibenske industrije, obrtništva i ugostiteljsko - hotelskog sektzora. Općina Šibenik snizila je cijene struje nakon što je postigla sporazum s proizvođačima struje te im izašla u susret raznim, za njih vrijednim olakšicama i pogodnostima.

Šibenik 22. siječnja 1931.

Iz kategorije: Spomenar

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.