Sidebar Menu

Datum objave: 11. Listopad 2021

SPOMENAR / Šibenski ugostitelji nakon turističke sezone povisili cijene. Turisti su otišli i više nema opravdanja za cjenovno pogodovanje.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Prema već ustaljenoj praksi šibensku su ugostitelji po završetku turističke sezone povisili cijene svojih usluga, bolje rečeno vratili su ih na predsezonsku razinu tako da se ne može govoriti o poskupljenju. Kao što se zna vlasnici restorana, gostiona, kavana i krčmu i Šibeniku početkom turističke sezone snižavaju cijene hrani, piću i uslugama kako bi privukli što više turista ponajprije stranaca. Kada turisti odu više nema opravdanja za cjenovno pogodovanje pa cijene vraćaju na staro. Ove je godine sezona turizma potrajala nešto duže nego inače pa su cijene vraćene na staro čak tri tjedna kasnije nego do sada. Povratak cijena na staro, odnosno odustajanje od sniženja cijena i pojeftinjenju proizvoda i usluga ima opravdanja i činjenici da je prije i poslije sezone promet u ugostiteljskim objektima manji, a troškovi su isti pa ne postoji ni ekonomsko opravdanja da se cijene snižavaju.

Šibenik 11. rujna 1935.

Iz kategorije: Spomenar

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.