Sidebar Menu

Datum objave: 13. Kolovoz 2021

SPOMENAR / Šibenski hotel nudi gostima rezervaciju i čuvanje najpogodnijeg mjesta na plaži za kupanje i sunčanje. Rezervacija vrijedi samo za strance.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Renomirani hotel „Krka” u Šibeniku ponovno je obogatio ponudu turistima i učinio im boravak u Šibeniku i na šibenskim kupalištima ugodnijim. Nakon nabave vlastitog brzog broda za odlazak njegovih gostiju na slapove Krke, automobila za odlazak na izlete sve do Knina uz povoljni najam, besplatni prijevoz brodom do Martinske i Jadrije, hotel „Krka” ovog je ljeta svojim gostima, isključivo strancima, ponudio rezervaciju i čuvanje najpogodnijeg mjesta za sunčanje i kupanje na Jadriji i Martinskoj. Interes stranaca za ovu pogodnost, saznaje se, iznimno je velik pa hotel „Krka” najavljuje da će iduće godine istu praksu uvesti i za Zlarin. Gosti hotela „Krka” mogu mjesto na plaži izabrati sami pri prvom posjetu ili mogu bez uvida u stanje ukazati povjerenje svom domaćinu. Rezervirana mjesta na plaži za pristojan honorar čuvaju uzorni šibenski mladići i stariji dječaci.

Šibenik, kolovoz 1938.

Iz kategorije: Spomenar

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.