Sidebar Menu

Datum objave: 13. Lipanj 2019

NA DANAŠNJI DAN: Policija razdvajala djevojke koje su se brutalno tukle i pretjerano strasno ljubile

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčanke Ivanicu B. i Matiju M. policija je danas morala dva puta silom razdvajati. Prvi puta na ulici gdje su se žestoko potukle i tako dohvatile za kose da su dvojici policajaca morali u pomoć priskočiti prolaznici i trgovci iz okolnih dućana, a drugi puta na sudu gdje su se nakon pomirenja tako pretjerano strasno  ljubile da je intervencija bila nužna.
Ivanica B. i Matija M. poznate su i policiji i sudu zbog učestalih svađa, međusobnih tučnjava, brutalnih šakačkih obračuna, čupanja za kose, kidanja odjeće, uzajamnog vrijeđanja i glasne razmjene najogavnijih psovki. Sud i policija kao i svi Šibenčani znaju da su njih dvije u konstantnom sukobu zbog gotovo bolesne zaljubljenosti u istog mladića koji se s njima poigrava iskazujući naklonost čas jednoj, čas drugoj. Zadnji sukob počeo je razmjenom pogleda  mržnje nakon kojeg su redom uslijedili  bijesni napad noktima u lice i divlje čupanje za kose. Zavađene zaljubljenice divlje su se otimale policajcima koji su ih jedva izveli pred sud gdje su se smirile i pokajnički rasplakale, a kada ih je sudac pozvao da se poljupcem izmire, nastao je novi problem jer su se tako prekomjerno strasno ljubile da su ih morali razdvajati sudski službenici i zatvorski čuvari. Kako se doznaje Ivanica B. i Matija M. zaradile su opomene zatvorom ako se i dalje budu svađale, a sudac je odlučio privesti mladića u kojeg su zaljubljene i staviti ga u pritvor dok se ne izjasni koju od njih dvije voli te tako riješi konflikt, a Šibeniku i Šibenčane poštedi neugodnih ružnih prizora šakačkih i psovačkih obračuna dvaju lijepih mladih žena. 

Šibenik 13. lipnja 1924. 
 

Iz kategorije: Nostalgija

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.