Sidebar Menu

Datum objave: 25. Listopad 2018

NA DANAŠNJI DAN - NLO iznad Šibenika. Uznemireni Šibenčani traže objašnjenje.

Diana Ferić
Diana Ferić

Neidentificirani leteći objekt (NLO) izduženog ovalnog oblika zelenkaste boje koji je za sobom ostavljao ljubičasti trag ukazao se iznad Šibenika.

Brojni svjedoci iz Šibenika, Bilica, Zatona, Rasline i Dubrave tvrde da je letio bez ikakva zvuka na visini od oko 2000 metara.

Građani koji su vidjeli NLO odbacuju mogućnost da se radilo o meteoritu jer je "leteći tanjur" postojano letio horizontalnom putanjom ne pokazujući znakove padanja prema tlu.
NLO se pojavio iznad zapadnog dijela Šibenika, a Zatonjanima i Raslinjanima bio je vidljiv prema jugoistoku.

Moglo ga se vidjeti s Poljane i drugih dijelova Šibenika sve dok nije zamaknuo iza Kamenara. Svjedoci u Dubravi tvrde da je letio od Zatona prema Perkoviću. Predmet je letio velikom brzinom, a svi koji su ga vidjeli svjedoče da je bio zelen i da je za sobom ostavljao ljubičasti trag.

Pojava NLO-a uznemirila je Šibenčane. Građani traže objašnjenje što se dogodilo i kakav je to predmet letio iznad grada, ali im još nitko ništa službeno nije rekao.
Bilo je to na današnji dan 25. listopada 1954. godine.
 

Iz kategorije: Nostalgija

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam