Datum objave: 14. Srpanj 2020

Joso Dulibić, najveći sljedbenik i najvjerniji obožavatelj Miše Kovača, debitira na međunarodnom Marko Polo Fest-u u Korčuli s pjesmom "Na stinama Dalmacije"

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Na stinama Dalmacije” pjesma je s kojom će legendarni Šibenčanin  Joso Dulibić, u Hrvatskoj poznat i slavan kao najveći sljedbenik i najvjerniji obožavatelj Miše Kovača, nastupiti na ovogodišnjem Marko Polo Fest-u u Korčuli. Stihove za tu pjesmu napisao je pjesnik Dinko Škevin, glazbu je skladao Darko Kalogjera, pa je ona po svemu 100 posto šibenska.
Joso Dulibić, od djetinjstva pjeva pjesme Mate Miše Kovača, ali važno je to naglasiti, on nije imitator Miše Kovača nego vjerni sljedbenik koji njegove pjesme izvodi na svoj način i daje im osobni emotivni naboj, po čemu je postao poznat i stekao brojne obožavatelje. Kao najveći živući obožavatelj Miše Kovača, svuda je rado viđen i uživa status zvijezde kojoj nema slične na hrvatskom estradnom nebu.

Na osobni poticaj Miše Kovača  joso je snimio njegovu pjesmu "Pjevaj legendo"  i video spot, kojim je potvrdio svoj unikatni status samorodne pjevačke zvijezde koja ne osvaja izvođačkom perfekcijom nego čistim srcem i iskrenim emocijama, što njegova publika cijeni i nagrađuje podrškom i simpatijama.
Joso će s pjesmom "Na stinama Dalmacije" nastupiti u Korčuli od 17. do 19. srpnja. 

 

Video

Iz kategorije: Multimedia

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3