Sidebar Menu

Datum objave: 18. Travanj 2011

Brane Bubica snimio spot za „Nemamo što izgubiti“

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Mladi šibenski pjevač Branimir Bubica javnosti poznat kao pjevač bivše klapeTeuta, sada aktivni član klape Nas Quatros nedavno je snimio spot za pjesmu „Nemamo što izgubiti“, kojim je najavio ulazak u solo vode i nove glazbene projekte. „Pjesma autora Darka Bakić i producenta Igora Ivanovića predstavljena na lanjskom Zagrebfestu, odmah je postala apsolutni hit radio postaja, pa je bilo logično snimiti i spot. Režirao ga je Andro Račić, a snimali smo u Šibenskom kazalištu, dijelom zbog simbolike, jer sam tamo, radeći mjuzikl „Fantazija“, odlučio krenuti u solo pjevačke vode, ali željeli smo i napraviti spot koji ima kompletnu priču, a da nije klasičan“, rekao je Bubica za Šibeniknews.Nastavljajući obiteljsku glazbenu tradiciju, Brane se glazbom bavi od svoje šeste godine kad je upisao muzičku školu. Kako to obično biva, kao tinejdžer je imao svoj bend, a kasnije je ljubav pronašao u klapskom pjevanju što je potrajalo do danas.

Osnivanje još jedne klape

„Dugo vremena uživao sam kao klapski pjevač, no mislim da je došlo vrijeme za nešto novo. Reakcije okoline na mene kao solo pjevača vrlo su pozitivne i vjerujem da će se publika pronaći u pjesmama. To ne znači da napuštam klapu Nas Quatros, i dalje sviramo po klubovima i na raznim manifestacijama po Hrvatskoj i šire“, kaže Brane, trenutno student zadnje godine Umjetničke akademije u Splitu- smjer solo pjevanje. Diplomu u džep namjerava spremiti do jeseni, a osim studija za Split ga veže i angažman u tamošnjem HNK gdje nastupa kao član zbora s kojim upravo sudjeluje u operi Maršal. „S nekoliko kvalitetnih vokala namjeravam osnovati još jednu klapu, sebi za gušt, koja bi se za razliku od Nas Quatrosa bavila samo tradicionalnom dalmatinskom pjesmom“, zaključuje svestrani Brane kojem kombinacija muzičkih gena i ambicioznosti bez sumnje garantiraju dugu i uspješnu glazbenu karijeru.Foto: privatna arhiva Branimira Bubice   

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam