Datum objave: 17. Travanj 2024

Slavko Sobin i Petra Kurtela u petak po drugi put pred šibenskom publikom s predstavom "Who the f is Biba?"

Diana Ferić
Diana Ferić

Slavko Sobin i Petra Kurtela gostuju u petak, 19. travnja u HNK -u Šibenik s popularnom komedijom Who the f is Biba?, u nastavku izvrsne suradnje šibenskog teatra i kazališnog festivala Teatar uz more,

Prvo gostovanje s tom predstavom u ožujku ove godine rasprodalo je gledalište kazališta u svega nekoliko dana, a Slavko i Petra imaju priliku još jednom izaći pred publiku u Šibeniku.

Ta duhovita priča u kojoj se lako prepoznati  oduševila je na tisuće gledatelja. Radnja prati tek vjenčani bračni par koji je upravo njihovo vjenčanje dovelo pred razvod. 

Niz urnebesnih situacija koje su isplivale na površinu prilikom zahtjevne organizacije svadbene večeri uzdrmalo je naizgled skladnu ljubav koja je pod pritiskom doška do točke pucanja. 

Iz pera autora Igora Weidlicha, a u režiji Borisa Kovačevića te produkciji B GLAD Produkcije, ova hit predstava osvojila je srca publike već na svojoj prvoj izvedbi, a zarazan humor, originalni dijalozi

te majstorska režija jamče vrhunsku zabavu i predstavu koja će vas sasvim sigurno osvojiti.

 

Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema!

Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

ULAZNICE:

online na www.teataruzmore.com i www.entrio.hr

blagajna HNK (pon-pet 10-13 sati i 1 sat pred početak programa)

Ghetaldus i Tisak media (Dalmare)

City point - informativni centar Šibenskih tvrđava (Ulica don Krste Stošića 1)

Ghetaldus (Kaufland Šibenik)

 INFO I REZERVACIJE na 091 795 7260

Iz kategorije: Kultura