Datum objave: 26. Veljača 2024

USPJEŠNO GOSTOVANJE / Predstava šibenskog teatra "Dođi gola na večeru" oduševila Splićane koji su napunili dvoranu Lora

Diana Ferić
Diana Ferić

Prepuno gledalište dvorane Lora u Splitu ovacijama je zasluženo ispratilo veličanstvenu glumačku postavu šibenskog Hrvatskog narodnog kazalište, piše portal Dalmacijadanas.

Bojan BrajčićDonatZekoOrianaKunčićAnaPerkovićLucija Alfier  i KrešimirJelić još jednom su oduševili splitsku publiku izvedbom komedije "Dođi gola na večeru".

Riječ je o komediji MarcaCamolettija koja je stekla toliku popularnost u svijetu da je čak uvrštena i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najizvođeniji francuski komad na svijetu a HNK Šibenik odradio je majstorski posao pri postavljanju ovog djela na svoj repertoar.  Splitska publika nije ostala ravnodušna na nju. Dapače, ulaznice su već po drugi put u Splitu rasprodane a organizatori Teatra uz more imaju i termin nove izvedbe.

"Dođi gola na večeru" vraća se u Split 8. travnja u 20 sati u dvoranu Lora.

"Iskreno nas veseli što je kazališni komad u kojeg smo vjerovali naišao na ovoliko oduševljenje publike. U matičnom kazalištu ne silazi s repertoara a potražnja još nije splasnula. Gostovanja se uspješno redaju, a nerijetko se i vraćamo na nove izvedbe. Očekuje nas skorašnji povratak i u zagrebačku Komediju ali nas ipak više veseli da je baš splitska publika objeručke nas prihvatila. Ova glumačka postava zaista  je posebna i  zaslužuju pljesak publike za svoj rad i talent. Zahvalni smo na izvrsnoj suradnji koju smo ostvarili s Teatrom uz more te se radujemo novim uspjesima u budućnosti." - Jakov Bilić, ravnatelj HNK Šibenik

"Dođi gola na večeru" više je od komedije. To je farsa koja stavlja likove u nevjerojatne situacije čije dodatne zaplete ne možete niti naslutiti. Izuzetno zabavna radnja, prepuna obrata i sjajnih likova. Komedija zabune s krivim identitetima, prolazima kroz kriva vrata i stravično smiješnom zbrkom uz doista izvrsnu glumačku ekipu rezultirat će s nešto više od dva sata čistog smijeha.

FOTO: Dalmacijadanas

Iz kategorije: Kultura