Datum objave: 02. Studeni 2023

U subotu u šibenskom kazalištu pogledajte predstavu "Ništa im neće bit" s Ecijom Ojdanić i Franom Maškovićem

Diana Ferić
Diana Ferić

Kazalište Moruzgva gostuje 4. studenog u HNK u Šibeniku s predstavom "Ništa im neće bit" u izvedbi Ecije Ojdanić i Frana Maškovića. To je nastavak suradnje kazališnog festivala Teatar uz more sa šibenski kazalištem.

Britko pero Tanje Mravak zapisalo je još jedan kazališni hit. Riječ je o najnovijoj komediji “Ništa im neće bit’ “ u izvedbi kazališta Moruzgva koju je na prvu zavoljela publika čitave Hrvatske a nagrade su se tek počele redati.

Neodoljiva i topla životna komedija “Ništa im neće bit” duhovito prikazuje novo poglavlje života u kojem djeca napuštaju roditeljski dom a brak se iz temelja mijenja. Zorni prikaz svakodnevice u kojem će se mnogi itekako prepoznati lako će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima.

Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljiraju u glavnim ulogama, donoseći publici neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Njihova igra iznosi na površinu sve emocije i sukobe, ali i nade za novo poglavlje u njihovom životu.

 "Drage Šibenčanke i Šibenčani jako se radujemo izvedbi u vašem prekrasnom Hrvatskom narodnom kazalištu 4. 11. u 20 sati. Moj kolega Frano i ja za vas imamo posebnu ljubavnu priču koja će vas itekako nasmijati. U našim rukama je i ovog puta divna životna priča iz pera Tanje Mravak za koju sam sigurna da će napuniti srca svih gledatelja. Mnogi od Vas lako će naći sebe u njoj baš kao što sam i ja zato dođite, navijajte za nas, uživajte s nama! ", kazala nam je Ecija Ojdanić uoči gostovanja u Šibeniku.

Predstava počinje u 20. sati.

 

Iz kategorije: Kultura