Datum objave: 13. Lipanj 2023

ČAROBNI MJUZIKL / Na Svjetski dan glazbe na Baroneu nastupaju Đani Stipaničec. Nera Gojanović i Gordana Pavić s pjesmama iz poznatih mjuzikla

Diana Ferić
Diana Ferić

Koncertom pod nazivom „Čarobni mjuzikl” 20. lipnja na tvrđavi Barone obilježava se Svjetski dan glazbe uz vrhunske vokaliste, tenora Đanija Stipaničevai mezzosopranisticu Neru Gojanović te pijanisticu Gordanu Pavić koji će izvesti pjesme iz najpoznatijih svjetskih mjuzikla.

Dvije šibenske akademske glazbenice surađuju već 18 godina i imaju više od 500 nastupa, no svaki put iznova oduševljavaju svježim konceptima, novim programima i vrhunskom izvedbom. Ovaj će im se put na pozornici pridružiti zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala, poznati kazališni tenor Đani Stipaničev.

Na repertoaru će se naći pjesme iz najpoznatijih svjetskih mjuzikla kao što su Priča sa zapadne strane, Čarobnjak iz Oza, Fantom iz opere, Kosa, ali i onih domaćih - Jalta, Jalta, Tko pjeva zlo ne misli, Gubec Beg i Dundo Maroje. 

Ulaznice za koncert s početkom u 21 sat dostupne su po cijeni od 6 eur onlinei u City Pointu šibenskih tvrđava. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni ostvaruju popust od 10% pri kupnji ulaznica.

Iz kategorije: Kultura