Datum objave: 21. Siječanj 2023

BRAVO NAŠI / Vaterpolisti Solarisa remizirali u utakmici Premier lige protiv Jadrana i osvojili bod

Diana Ferić
Diana Ferić

U još jednoj uzbudljivoj utakmici Premier regionalne lige Vaterpolisti Solarisa došli su do remija preko Jerka Penave koji je realiziravši peterac tri sekunde prije kraja utakmice donio veliki bod protiv Jadrana iz Herceg Novog :

Momci trenera Denisa Seferovića odigrali su 8:8 s Jadranom iz Herceg Novog. S obzirom da je Mornar ranije svladao Primorac sa 14:10, Sunčani sada momčadi iz Kotora bježe četiri boda. Podsjećamo, iz elitnog regionalnog ranga ispada posljednjeplasirana momčad, dok predzadnji ide u kvalifikacije.

Inače, dvoboj s Jadranom bio je vrlo zanimljiv i pun preokreta. Šibenčani su u posljednjoj četvrtini imali nekoliko prilika s igračem više otići na dva gola prednosti, ali nisu uspjeli. Naprotiv, gosti su preokrenuli, poveli 8:7 i imali napad 20-ak sekundi prije kraja. Uporni Šibenčani međutim otimaju loptu i iznuđuju peterac četiri sekunde prije kraja, kojeg je uspješno realizirao Penava, za veliki bod u ‘Sefu’. Dodajmo kako će domaći turnir Premier lige Sunčani zaključiti dvobojem s Jugom, piše Šibenski portal.

FOTO: FB VK Solaris

 

Iz kategorije: Kultura