Datum objave: 06. Studeni 2022

ROCK KULTURA / Godinu dana nakon odličnog albuma „Apaši” šibenski rock trubadurski bend „Bluvinil” izdaje novi album. Zove se „Zna li itko tajnu srca”.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenski rock bend „Bluvinil” zahvaljujući kojem je Šibenik, grad u kojem je rock scena gotovo izumrla, a rock kultura manje više na izdisaju, zasjeo na tron predvodnika hrvatske alternativne rock i pop scene, ima novi album. Bit će objavljen 11. studenoga, a glazbeni kritičari tvrde da je odličan što potvrđuje i sjajna najavna pjesma „Boris B”. Novi album koji izlazi točno godinu dana nakon odličnog prvog albuma „Apaši”, zove se „Zna li itko tajnu srca”.
Ugledni glazbeni kritičar „Večernjeg lista” Hrvoje Horvat kaže da i na novom albumu šibenski rock trubaduri „pjesmama koje su spoj šansone i pop glazbe iz nekih nostalgičnih vremena, bacaju svoje srce pred noge slušatelja”.
„Bluvinil” su Matej Nakić, Bruno Jakelić, Marko Jurin i Ante Lovrić Tancalo. Grupa je osnovana 2017. godine i odmah je izbila na čelo hrvatske rock scene revolucionarnom pop-rock pjesmom"Apaši".

Foto: Bluvinil Facebook 

Iz kategorije: Kultura