Datum objave: 18. Listopad 2022

GORAN VIŠNJIĆ : Da nisam završio studij glume sigurno bi živio u Šibeniku kao profesor i glumio u amaterskom kazalištu

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčanin Goran Višnjić, najpoznatiji hrvatski glumac s inozenom karijerom  gostovao je u podcastu Putem oblaka s Anom Radišić, Razgovarali su o američkom snu, rodnom Šibeniku, odgoju djece i planovima za budućnost. U svojoj bogatoj karijeri Goran je ostvario brojne značajne uloge, surađivao s najvećim imenima iz Hollywooda, a jedna od najznačajnijih njegovih uloga svakako je ona Luke Kovača u seriji „Hitna služba“ koju je igrao sedam i pol sezona.

"Jedan od razloga zašto smo u Engleskoj, a nismo u Hrvatskoj je to što u Hrvatskoj ipak više ljudi zna tko sam. Koliko god je to nekad zahvalno jer vam se možda progleda kroz prste za neke stvari, s druge strane, djecu gledaju ili pozitivno ili negativno kroz njihova oca. Mislim da im to ne treba, ne želim da imaju tu prtljagu.Vidio sam jako puno primjera gdje su roditelji poznate osobe, a klinci se u tome pogube", ispričao je Goran, koji se prije dvije godine s obitelji nakon 20 godina života u Americi preselio u Englesku, u mjesto Cornwall.

"Moj cijeli život počiva na talentu koji mi je poklonjen", izjavio je i dodao kako bi, da nije završio studij glume, vjerojatno ostao živjeti u Šibeniku.

"Moj cijeli život počiva na talentu koji mi je poklonjen. Ali ako se taj talent ne uzgaja, ako se ne radi na njemu, možda možeš samo glumiti u amaterskom kazalištu, što je isto super. Da se nisam upisao na Akademiju dramskih umjetnosti, najvjerojatnije bih završio za profesora povijesti i zemljopisa, radio u Šibeniku i glumio u amaterskom kazalištu", rekao je glumac.

FOTO: Wish mama

Iz kategorije: Kultura