Sidebar Menu

Datum objave: 05. Listopad 2022

IZLOŽBA / Na Skradinskom buku u NP "Krka" otvorena izložba fotografija članovi Foto kluba Šibenik „Visovac – Pax et bonum”

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Izložba fotografija članovi Foto kluba Šibenik „Visovac – Pax et bonum”, otvorena je danas na Skradinskoim buku u Nacionalnom parku "Krka".  Izložba je postavljena u povodu 4. listopada, Dana sv. Franje i Svjetskog dana zaštite životinja. Fotografije se osim na Visovcu mogu vidjeti i u virtualnoj izložbi na službenim mrežnim stranicama Nacionalnog parka „Krka“. Foto klub Šibenik udruga je tehničke kulture koja ostvaruje programe s područja fotografske djelatnosti, fotografskog stvaralaštva i fotografske tehnike. Član je Hrvatskoga foto saveza, a djeluje od 19064. godine. Tijekom pola stoljeća kontinuiranog i uspješnog djelovanja na području kreativnog fotografskog stvaralaštva članovi Foto kluba Šibenik svojim su fotografijama bilježili i povijest svoga grada i prezentirali ga na izložbama u zemlji i inozemstvu, dajući time znatan doprinos kulturnome životu Šibenika.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.