Sidebar Menu

Datum objave: 23. Travanj 2022

Šibenski najčitatelji su tromjesečna Zlata Jelinić, predškolac Mate Zlatoper, učenica Karmn Bačelić, seniorka Višnja Šuperba i umirovljenica Zdenka Labor

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Najčitatelji i najčitateljice Gradske knjiženice "Juraj Šižgorić" proglašeni su sinoć na otvaranju ovogodišnje manifestacije Noći knjige koja je za temu imala knjigu kao prostor slobode. U kategoriji najmlađih do tri godine za najčitateljicu proglašena je Zlata Jelinić u čije je ime nagradu primila kazala njena mama koja je pohvalila Gradsku knjižnicu "Juraj Šižgorić" i njenu praksu da sva građa bude besplatno dostupna svoj djecu do 3 godine, kako bi je se potaknulo na čitanje od najranije dobi. U kategoriji predškolaca, najviše slikovnica i priča pročitao je Mate Zlatoper, najviše knjiga, u kategoriji učenika, pročitala je Karmen Bačelić, dok je Višnja Šuperba najčitateljica u kategoriji odraslih, a Zdenka Labor u kategoriji umirovljenika.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.