Sidebar Menu

Datum objave: 06. Prosinac 2021

SVAKA ČAST/ Učenica šibenske glazbene škole Antea Čvorak i njezina mentorica Mira Grujić dobile Oskara znanja

Diana Ferić
Diana Ferić

Najveću i najznačajniju nagradu u obrazovanju u Hrvatskoj u prošloj su školskoj godini osvojile učenica Glazbene škole Ivana Lukačića Antea Čvorak i njezina mentorica Mira Grujić, profesorica mentorica, priopćili su iz  te šibenske glazbene škole.

Antea je u prošloj školskoj godini, 2020./21. bila državna prvakinja u disciplini solfeggio, I. kategorija. Na regionalnom i na državnom natjecanju u svojoj je disciplini i kategoriji ostvarila maksimalan broj bodova, što je u glazbenim natjecanjima prava rijetkost, i time osvojila apsolutnu prvu nagradu. Vrijedi dodati i da je ova apsolutna prva nagrada još vrednija kad se podsjetimo da ju je Antea osvojila nakon 13 mjeseci nastave na daljinu.

"Skulptura Oskara znanja, koja predstavlja stablo s krošnjom ljudskoga mozga, rad učenice Chiare Cetušić iz Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn iz Zagreba, stigla je ove jeseni na adresu škole kad podsjetnik na golem uspjeh naše Antee i njezine mentorice Mire Grujić i kao pohvala za njihov zajednički trud i rad", kaže ravnateljica Škole Ruža Raguž Cukrov.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.