Sidebar Menu

Datum objave: 13. Svi 2020

KULTURNA POSLASTICA / Arsenov feral gledajte večeras u svojim domovina, na Youtube kanalu HNK u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Omiljeni  „Arsenov feral“, uspješni kabare HNK u Šibeniku večeras možete pratiti online na YouTube kanalu „HNK u Šibeniku“. Tako će biti i svake naredne srijede u 22 sata.

Samo za Vas, u „Arsenovom feralu – Večer poezije“  večeras nastupaju uživo  glumci Oriana Kunčić, Šime Bubica i Ana Perković, a preko video veze iz Zagreba su se priključili glumica Franka Klarić i glazbenik Toma Gracin. Nastupa i poznata kostimografkinja Sara Lovrić Caparin. Na repertoaru će biti pjesme raznih autora poput  Jesenjina, Ujevića, Parun, Dedića i Runjića. Za tehničku realizaciju odgovorni su  Pavle Karega i Domagoj Carek.

"Arsenovi ferali,  uspješnice su koje voli naša publika i uvijek su u potpunosti punile foaje našeg kazališta. Budući da se u ovim današnjim restriktivnim uvjetima ne možemo okupiti u kazalištu, za Vas smo pripremili Vaš omiljeni format kabarea u prilagođenom obliku – on-line PREMIJERA na YouTube kanalu „HNK u Šibeniku“"; kažu u šibenskom HNK.  

Pripremaju i on-line koncerte ozbiljne glazbe u sklopu glazbeno scenskog programa.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.