Sidebar Menu

Datum objave: 27. Ožujak 2020

NIKICA ŠUPE I KINOKLUB NE MIRUJU / Jedini u Hrvatskoj omogućuju vam besplatno gledanje filmova preko streaming platforme MUBI

Diana Ferić
Diana Ferić

Zahvaljujući partnerstvu sa streaming servisom “Mubi”  šbenski Kinoklub vam poklanja da tri mjeseca koristite “Mubi” i besplatno gledate filmove.

"Od danas Kinoklub “Šibenik” prvi i jedini u Hrvatskoj nudi jedinstvenu uslugu u partnerstvu sa streaming platformom za art filmove “Mubi”. Naime, na linku se možete registrirati i početi tri mjeseca gledati filmove iz njihovog raznolikog i biranog kataloga koji se mijenja na mjesečnoj bazi. Čast nam je istaknuti da smo prvi i jedini u Hrvatskoj koji ovo nudi i zbilja se radi o ogromnoj vijesti i ekskluzivnoj pogodnosti za ljubitelje filma u Šibeniku", kaže Nikica Šupe, predsjednik Kinokluba.

“Mubi” je najveća streaming platforma za art filmove u svijetu i možda je najtočnije opisan kao art kino dok je “Netflix” multipleks. 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.