Sidebar Menu

Datum objave: 02. Ožujak 2020

NABAVITE ULAZNICE NA VRIJEME / Na Međunarodni dan žena u Šibeniku vas čeka vrhunska zabava - predstava Dame biraju Altteatra iz Sarajeva

Diana Ferić
Diana Ferić

Nije preostalo još puno vremena za kupnju ulaznica za hit predstavu "Dame biraju" koja će 8. ožujka, na Međunarodni dan žena biti po treći put odigrana u Šibeniku. Ulaznice su u prodaji online na EVENTIM.HR i na svim prodajnim mjestima EVENTIMA u Hrvatskoj – u Šibeniku se mogu nabaviti na prodajnim mjestima: CITY POINT ŠIBENSKIH TVRĐAVA, EXCLUSIVE CHANGE MJENJAČNICAMA DALMARE I KAUFLAND, TISAK MEDIA DALMARE, PETROL BENZINSKE PUMPE: Šibenik (Kava), Vodice i Primošten.

Nakon 240 odigranih predstava u 5 godine postojanja i više od 100 tisuća oduševljenih gledatelj(ic)a diljem Hrvatske, Slovenije i BIH, šibenska publika opet će moći uživati u popularnoj komediji Dame biraju sarajevskog Altteatra i to upravo za Dan Žena – dan rezerviran za žensku zabavu.

Komedija koja već pet godina puni dvorane širom regije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, na koju se gledateljice i gledatelji vraćaju po nekoliko puta, na kojoj se nerijetko dogodi i prava stadionska atmosfera postala je sinonim za urnebesnu komediju. Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.
Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanje glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.  Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o popularnosti ove predstave u regiji govori I činjenica da su dvorane rasprodane i po mjesec dana ranije.

Sve veću popularnost ove hit komedije pokazuju i brojke: samo u Splitu su igrali više od 20 puta, u Zagrebu 18, Puli 8, Rijeci 6, Osijeku 5 , Dubrovniku 3, Zadru 4, Karlovcu 4 puta. Rijetko se koja kazališna predstava može pohvaliti da je uspjela dva puta napuniti Arenu Varaždin – to je uspjelo komediji DAME BIRAJU.

Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.   Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Mak Čengić, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Sanjin Arnautović , Davor Brkić, Enes Salković, Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić

Altteatar iz Sarajeva, u čijoj produkciji je i nastala predstava, svojevremeno je obećao nagradu gledatelju koji dokaže da se gledajući ovu predstavu nije nasmijao do suza. Nagrada još uvijek nije dodijeljena. Zato ponesite rupčiće za brisanje suza smijalica, pripremite se za urnebesnu zabavu i na vrijeme nabavite svoju ulaznicu za predstavu za koju se svugdje traži karta više – nerijetko je rasprodana i tjednima ranije.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.