Sidebar Menu

Datum objave: 18. Siječanj 2020

ŠI ROCK STARS / Tomislav Šanić objavio pjesmu "Sjene", rock baladu skladanu na stihove Ivana Pašalića

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tomislav Šanić, Šibenčanin sa statusom najboljeg rock vokala Dalmacije, koji se na Večerima dalmatinske šansone, ukazao i kao rock trubadur, objavio je svoju novu pjesmu, baladu "Sjene".

Stihove pjesme "Sjene" napisao je Ivan Pašlić, a sve ostalo obavio je sam Tomislav Šanić. On je skladao glazbu, obavio aranžerski posao, odsvirao sve instrumente osim saksofona, taj dio skladbe povjerio je vrsnom saksofonistu Borisu Plazibatu, a onda se posvetio onomu u čemu je najbolji - pjevanju.

Šibenik je s Tomislavom Šanićem, što više nije vijest, dobio istinsku rock zvijezdu. On jednostavno ima gard i izgleda kao rock star, pjeva kao rock star i stvara takve pjesme.  I u izvedbi balade "Sjene" vidi se da nije početnik. Iskustvo je stjecao i tražio svoje mjesto pod suncem rock and rolla u bendovima "Kost i Koža" , "Living room", "Phantom trio", trash metal bendu "MindAark", alternativnom rock bendu "Rhea" i cover bandu "Absolut Beginners".    

 

 

Video

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.