Sidebar Menu

Datum objave: 20. Studeni 2019

U spomen na Milivoja Zenića:Otvara se izložba fotografija "Lovely Old Town" posvećena starim gradovima

Diana Ferić
Diana Ferić
Foto klub Šibenik i ove godine organizira izložbu fotografija u spomen na  šibenskog intelektualca Milivoja Zenića, a inspirirani njegovom knjigom " Stari Šibenik - kalama,skalama i butama", ali su je  sada preimenovali u " Lovely Old Town"  i prvi put je organizirana kao natječajna izložba, a posvećena je ljepotama starih gradova iz cijelog svijeta.
 
"Izložba Lovely Old Town prvi put se organizira kao natječaj fotografija. Do sada je već 6 puta postavljena kao zajednička izložba članova Foto kluba Šibenik i njihovih prijatelja, a posvećena prerano preminulom velikom šibenskom kulturnom djelatniku Milivoju Zeniću (1953. - 2011.). Došlo je vrijeme da izložba iziđe izvan dosadašnjih granica, i nadalje posvećena Milivoju Zeniću, a koja će nam donositi ljepote starih gradova diljem svijeta i koja će nas podsjećati na šibenskog humanistu Milivoja Zenića", kaže Željko Krnčević iz Foto - kluba.
 
Izložba  će biti otvorena danas u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" u Šibeniku  s početkom u 19 sati.
Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.