Sidebar Menu

Datum objave: 06. Studeni 2019

PUTOPISNO PREDAVANJE:Šibenčanka Maja Klarić upoznat će vas sa svojim putovanjem po 88 hramova u Japanu

Diana Ferić
Diana Ferić
Šibenčanka  Maja Klarić, svjetska putnica i pjesnikinja pričat će večeras o svom putovanju pješice po Japanu na predavanju pod nazivom  "Put 88 hramova na japanskom otoku Shikokuu" koje će održati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku. Predstavit će i svoju novu knjigu Približavanje zore: Put 88 hramova, objavljenu u nakladi Kulturne udruge Fotopoetika, i održati putopisno predavanje o neobičnom putovanju pješice dugom 1100 km. Predavanje počinje u 18.30 sati.
 
U Majinom životu, kako i ona sama kaže, sve se vrti oko putovanja i pisanja. Propješačila je brojne europske, južnoameričke  i azijske  zemalja, a sad je, kaže došlo vrijeme da se "odmetne“ najdalje na istok. U Japanu je bila početkom ove godine sa svojim dečkom putopiscem Goranom Blaževićem, i to avionom iz Zagreba preko Amsterdama do Osake,a potom su hodočastili putom 88 hramova.
Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam