Sidebar Menu

Datum objave: 06. Rujan 2019

Ne propustite večeras i sutra susrete s Igorom Mandićem na FALIŠ - u i u knjižari VBZ

Diana Ferić
Diana Ferić

 Večeras i sutra, 7. rujna bit će u Šibeniku u znaku gostovanja poznatog publiciste i polemičara Igora Mandića, inače Šibenčanina čiji je otac u Šibeniku imao knjižaru i papirnicu između dva svjetska rata.

 Izdavačka kuća v|b|z organizira u subotu  u svojoj knjižari u Šibeniku susret s njim koji će početi u 12 sati, a na kojem će biti predstavljene njegove knjige koje će se moći u kupiti uz popust. 

Večeras će biti  organiziran veliki intervju s Igorom Mandićem na 3. večeri Festivala alternativne ljevice na Maloj loži. Razgovor s njim vodit će
književna kritičarka Katarina Luketić.

 

Igor Mandić (Šibenik, 1939.) je književni kritičar, esejist, kolumnist, polemičar, urednik, antologičer… Objavljuje književne kritike, socio-kulturološke feljtone, eseje i polemike. Dugogodišnji suradnik mnogih radijskih i televizijskih postaja. Dobitnik je nagrade Hrvatskog novinarskog društva za životno djelo 2005. i Nagrade Kamov za knjigu „Predsmrtni dnevnik“ (2018.). Objavio je više od trideset knjiga kritika, eseja, polemika, monografija, kuharicu i autobiografskih zapisa

 

Erudita, ekscentrik i cinik Igor Mandić uvijek je zanimljiv u svojim uvijek polemičnim javnim istupima.  

Iz kategorije: Kultura
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam