Utorak, 30 Srpanj 2019 11:21

Glazbeni doživljaj u petak u Skradinu na manifestaciji Zvuci Krke, nastupaju 4 Tenora

Napisala: 
Glazbeni doživljaj u petak u Skradinu na manifestaciji Zvuci Krke, nastupaju 4 Tenora

Šarmantna i duhovita "Četiri tenora" Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak, u pratnji glazbenog sastava nastupit će u petak, 2. koovoza u Skradinu, u sklopu manifestacije "Zvuci Krke"

 " U tom romantičnom mediteranskom gradiću, čija je gradska jezgra zaštićeni spomenik kulture, popločanim uskim kalama oduvijek odzvanjaju zvuci pjesme pa će tako biti i ovog petka kada će na trgu ispred crkve Male Gospe zapjevat će 4 Tenora", stoji u pozivnici koja stiže iu JU NP Krka.

4 Tenora svoj su prvi nastup održali u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševljena publika ispratila ih je ovacijama, a nakon toga postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja. Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su „O Sole Mio“, „Nessun Dorma“, „Grande Amore“, „Funiculi Funicula“, „Canzone per te“ te domaćim standardima poput Cocine „Vilo moja“, Oliverove „Cesarice“, Robićevih „Golubova“, „Zvona moga grada“ Vice Vukova, ali i obradom aktualnih domaćih i stranih hitova kao i repertoarom iz mjuzikla. 2017. godine sa skladbom „Sve je tvoje“ osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnoj 20. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku. Koncertno su vrlo aktivni, a kao krunu zajedničke karijere pamte koncert u zagrebačkoj Ciboni 21. rujna 2018. Iste godine objavljuju i svoj album prvijenac „U Lisinskom“.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!