Sidebar Menu

Datum objave: 30. Srpanj 2019

Glazbeni doživljaj u petak u Skradinu na manifestaciji Zvuci Krke, nastupaju 4 Tenora

Diana Ferić
Diana Ferić

Šarmantna i duhovita "Četiri tenora" Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak, u pratnji glazbenog sastava nastupit će u petak, 2. koovoza u Skradinu, u sklopu manifestacije "Zvuci Krke"

 " U tom romantičnom mediteranskom gradiću, čija je gradska jezgra zaštićeni spomenik kulture, popločanim uskim kalama oduvijek odzvanjaju zvuci pjesme pa će tako biti i ovog petka kada će na trgu ispred crkve Male Gospe zapjevat će 4 Tenora", stoji u pozivnici koja stiže iu JU NP Krka.

4 Tenora svoj su prvi nastup održali u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševljena publika ispratila ih je ovacijama, a nakon toga postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja. Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su „O Sole Mio“, „Nessun Dorma“, „Grande Amore“, „Funiculi Funicula“, „Canzone per te“ te domaćim standardima poput Cocine „Vilo moja“, Oliverove „Cesarice“, Robićevih „Golubova“, „Zvona moga grada“ Vice Vukova, ali i obradom aktualnih domaćih i stranih hitova kao i repertoarom iz mjuzikla. 2017. godine sa skladbom „Sve je tvoje“ osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnoj 20. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku. Koncertno su vrlo aktivni, a kao krunu zajedničke karijere pamte koncert u zagrebačkoj Ciboni 21. rujna 2018. Iste godine objavljuju i svoj album prvijenac „U Lisinskom“.
 

Iz kategorije: Kultura
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam