Petak, 12 Srpanj 2019 14:42

Večeras počinje 9. Regius, nastupa i Električni orgazam

Napisala: 
Večeras počinje 9. Regius, nastupa i Električni orgazam

Tek nas sati dijele do velikog otvorenje nove fantastične festivalske lokacije u Šibeniku – rta i kampa Martinska koji se od ovog ljeta ucrtao na festivalsku mapu.
Najveći festival alternativne glazbe u Dalmaciji – Regius ima čast da bude prvi od sedam programa koji će se izredati tijekom srpnja i kolovoza.

Točno u 16:00 sati otvaraju se Regius vrata za sve glazboljupce. Večeras su na programu Cold Snap, Električni orgazam, Sajsi MC i Zoster uz nekoliko DJ aktova koji će zagrijavati publiku prije koncertnog dijela programa te nakon istog.

Brodovi prema Martinskoj plove do 23:00, a povratak je osiguran na nekoliko način. Osim autobusa koji se vraća s lokacije u Šibenik u 06:00, tu si i taxi boat i prijevoz uz pomoć aplikacije Bolt koja je osigurala popust za nove i postojeće korisnike.

Novi korisnici će tako od 15:00 sati moći aktivirati kod REGIUS70 za 70kn popusta za prvu vožnju, a postojeći korisnici REGIUS20 za 20kn popusta na sljedeću vožnju.

U subotu su na rasporedu Them Moose Rush, Stoka, Eyesburn i Linkin Park tribute band – Pikinik Park.
Da bi festivalsko iskustvo bilo potpuno, organizatori su za subotu spremili i dnevne radionice žongliranja, slacklinea i yoge koji također počinju od 16:00.
Ulaznice se mogu kupiti na ulazu po cijeni od 150kn za festivalsku koja uključuje i kamp i dnevne po cijeni od 100kn.
Regius te čeka!
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!