Petak, 17 Svibanj 2019 11:18

Tko želi honorarno raditi na ovogodišnjem MDF- prijaviti se može već od danas

Napisala: 
Tko želi honorarno raditi na ovogodišnjem MDF- prijaviti se može već od danas

MDF traži honorarce za rad u popularnom kičmatransu, te hostese, prevoditelje i druge pomoćnike.

"Ako je spajanje ugodnog s korisnim tvoj savršen uvod u ljeto, Međunarodni dječji festival ima odličnu vijest za tebe! Od danas do 31. svibnja možete se prijaviti za sudjelovanje u radu omiljenog Festivala. Traže se mladi suradnici na poslovima tehnike, administracije... Traže se hostese, prevoditelji, asistenti u dječjim radionicama, na umjetničkim izložbama... A pripremljen je i honorar. Radit će se od 10. lipnja do 3. srpnja", poručuju iz MDF -a.
Prijave se primaju od danas do kraja svibnja, svakog radnog dana od 10 do 13 sati osobnim dolaskom u upravnu zgradu Hrvatskog narodnog kazališta u centru Šibenika ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijavi se, vrijeme ne gubi jer čekaju te nezaboravni tjedni uz ekipu iz MDF-a, a to znači posao i zabavu uz goste festivala, umjetnike iz cijelog svijeta koji garantiraju nova, lijepa poznanstva i iskustva koja traju cijeli život!
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!