Datum objave: 01. Travanj 2019

Šibenska kreatorica Đina Grbin jedna je od 14 sudionika ovogodišnje modne manifestacije Zagreb Fashion Destination

Diana Ferić
Diana Ferić

Đina Grbin sa svojim modnim brendom Sani Design nastupit će na ovogodišnjem Zagreb Fashion Destination, koji je još svojom prvom pojavom prošle godine, privukao veliku pozornost, kako medija tako i zaljubljenika u modu. Mjesto radnje je Tvornica kulture Zagreb, a vrijeme održavanja ove dugoiščekivane modne manifestacije su 8. i 9. travnja 2019., kako je danas priopćeno.

 

ZFD19 donosi čak 14 dizajnera koji će u dva dana, svojim kreacijama predstaviti svoj rad i djelo u punom smislu te riječi. U ponedjeljak, 8.travnja, modnu destinaciju otvara Lokomotiva by Lana Puljić, a redom ju slijede Callegari talijanska škola mode i dizajna, Dora, Identity by Igor Djuga, Bubabu Design by Gorana Milaković, Anovi by Ivona Glavaš i Stolnik. Drugi dan Zagreb Fashion Destination-a, 9. travnja, rezerviran je za Lulu Couture by Martina Tutić, Martinu Herak, Laardesign, Les Emaux, Karaka Design, Sani Design i Delight by Ivan Fiščić. Za prekrasne frizure, zadužena je Keune Akademija, a zadaću da make up bude besprijekoran, ima Callegari. Gosti će se imati priliku družiti i osvježiti uz čašicu službenog vina ZFD-a naziva Stanzia brut - vinarije Arman.

 

"U ovaj je projekt uloženo puno rada i truda, a najveća inspiracija je upravo mogućnost okupljanja mladih i već afirmiranih kreatora, koji na maštovit i kreativan način, mogu iznijeti ono najbolje od sebe i ostaviti srce na toj istoj pisti. Zagreb je definitivno dobio modnu priču oko koje se stvar, počela odavno „kuhati“, a bliži se vrijeme kada će mjeseci rada biti servirani publici i to na najljepši mogući način", kažu organizatori.
 

Iz kategorije: Kultura