Datum objave: 26. Kolovoz 2018

Vremenske neprilike promijenile plan:Umjesto na tvrđavi svetog Mihovila Jassie Ware pjeva večeras u sportskoj dvorani

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog iznimno nepovoljne vremenske prognoze za danas koncert Jessie Ware večeras neće biti održan na tvrđavi svetog Mihovila nego u sportskoj dvorani na Baldekinu u Šibeniku, priopćili su organizatori, Changer festival. Satnica koncerta ostaje nepromijenjena: ulaz u dvoranu se otvara u 20.30h a koncert počinje u 21.30h.
Talentirana britanska glazbenica unikatnog soulful vokala - Jessie Ware u Šibeniku će uživo predstaviti svoj aktualni album 'Glasshouse', u sklopu glazbenog dijela višednevnog konferencijskog događanja Changer.

 

Publika će tako imati priliku čuti kako uživo zvuči njen aktualni, treći po redu studijski album „Glasshouse“, a svoje mjesto na set-listi sigurno će naći i njeni prepoznatljivi singlovi 'Wildest Moments', 'Say You Love Me', 'Tough Love'…
Na albumu koji je svjetlo dana ugledao prošle godine Jessie Ware bavi se temama obitelji, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na izdanju koje donosi 12 pjesama u standardnom, odnosno 17 u deluxe izdanju surađivala je s glazbenim imenima kao što su STINT, Kid Harpoon, Felix i Hugo White (The Maccabees), Ed Sheeran te njenim dugogodišnjim suradnikom i prijateljem Bennyjem Blancom.

 

Naslov albuma inspiriran je pjesmom Edwarda Thomasa – 'I Built Myself a House of Glass', a po objavi izdanja iskreno je progovorila o tome kako 'Glasshouse' smatra svojim najvažnijim albumom do sada: 'Mislim da izdanje pokazuje više. Vidjet ćemo da li ljudi to žele. Mislim da sam napredovala, i vjerujem da sam spremna zauzeti 'ovo je moja karijera' stav'.
Široj publici Jessie Ware predstavila se 2012. odličnim prvijencem 'Devotion', koji je ubrzo postao jedno od ponajboljih debitantskih izdanja te godine. S albuma su se posebno istaknuli singlovi 'Wildest Moments' i 'Imagine It Was Us', a favoriti fanova diljem svijeta postale su i pjesme 'Running' i 'If You're Never Gonna Move'. Dvije godine nakon prvijenca, predstavila je i svoj drugi po redu studijski album, naslova 'Tough Love', s vodećim singlovima 'Say You Love Me' i naslovnim 'Tough Love'.
 

Iz kategorije: Kultura