Datum objave: 10. Kolovoz 2018

Kuzma&Shaka Zulu jamče sutra na Martinskoj koncert "prva liga" i vrhunski provod

Diana Ferić
Diana Ferić

Jedan od najdugovječnijih hrvatskih glazbenih sastava, legendarni dvojac Kuzma & Shaka Zulu sutra, 11. kolovoza održat će koncert na Martinskoj, u sklopu manifestacije 'LjeTUj na Martinskoj', a to jamči 'prva liga'! provod. Koncert je besplatan, a za prijevoz će se pobrinuti Taxi boat Celić. Publika ih voli od 1993. godine, a oni što stariji to bolji.


'Za našu dragu publiku iz Šibenika pripremili smo nezaboravni ljetni party na Martinskoj. Uvijek se veselimo koncertu u Šibeniku, a posebno kad je na vrhuncu ljeta', poručili su splitski glazbenici.

Početak koncerta najavljen je za 22 sata, a do Martinske možete organiziranim prijevozom zahvaljujući brodskom prijevozniku Celić. Brod kreće s početka šibenske rive, kod mula Krke. Cijena ovisi o broju putnika, a vozni red je da se vozi u oba smjera sve dok ima publike.

 

Organizator koncerta je udruga za promociju i zaštitu kulturnog stvaralaštva Disco Gimnazija koja svojim djelovanjem obogaćuje zabavno – glazbenu ponudu Šibenika.

'Nadamo se da će se Šibenčani odazvati koncertu Kuzme i Shaka Zulu, glazbenika čiji koncerti nikad nisu isti pa ne možete reći 'bili smo, nećemo ponovno' jer oni ne znaju za reprizu. Uvijek zvuče fenomenalno, ali nikad isto', poručili su organizatori.
 

Iz kategorije: Kultura