Datum objave: 20. Srpanj 2018

Party brodovi nisu privilegija bogatih stranaca,Šibenik dobio Sunset Party ture brodom

Diana Ferić
Diana Ferić

Tvrtka ONETWO ovo je ljeto odlučila začiniti šibensku turističku ponudu sa Sunset Party brodovima. Riječ je o programu koji gotovo svaka turistička destinacija ima u ponudi, a u Šibeniku do sada nije postojao.

Tura kreće oko 19 sati sa šibenske rive, prolazi kroz kanal Sv. Ante, obilazi tvrđavu Sv. Nikole i čeka se suton u šibenskom arhipelagu. Nakon zalaska sunca, ruta ide prema Zatonu noćnom vožnjom ispod šibenskog mosta, a povratak na šibensku rivu je oko 23 sata. Brod dalje nastavlja prema Vodicama, pa svi koji su željni zabave do jutra mogu to učiniti u noćnom klubu Opium gdje, s ulaznicom za brod, imaju besplatan ulaz.

 

Plovidba je popraćena afro, fukny i house gazbom koju puštaju domaći i strani DJ-evi, a često se isprepleću i elementi jazza kroz nastupe saxsofonista ili trubača. Za raznovrsnu ponudu koktela i ostalog pića brine renomirana ekipa barmena iz popularnog Barcode-a i Vintage-a.

 

Sljedeći Sunset Party Boat je 25.7. kada će nastupiti poznata nizozemska DJ zvijezda Larry de Kat uz domaću podršku DJ Tabule. Larry de Kat poznat je upravo po spomenutom žanru – houseu kao osnovi, kroz koji provlači elemente jazza, plovi preko soula, hip hopa i funka. Larry također ima i atraktivne vokalne nastupe, tako da će ovaj događaj zasigurno biti party za pamćenje.

 

„Još uvijek su nekako party brodovi privilegija stranaca koji borave na našoj obali, s obzirom da se pod party brodovima najviše percipiraju festivali koji u prvom redu okupljaju mlade turiste. Mi želimo razbiti tu stigmu i omogućiti i lokalnoj publici da uživaju u prokušanom receptu. Sunset Party Brodovi su jedinstveno iskustvo jer su spoj izleta, obilaska arhipelaga u najatraktivnije doba dana, a sve uz fenomenalnu glazbu i atmosferu. Kako bismo što više našim ljudima približili takvu vrstu zabave stalno spuštamo cijene aranžamana za domaću publiku“, kaže direktor tvrtke ONETWO Stjepan Skenderović.
 

Iz kategorije: Kultura