Datum objave: 19. Srpanj 2018

Kako postići zdravlje na svim razinama:Divine healthy lifestyle seminar u D-resortu

Diana Ferić
Diana Ferić

Divine healthy lifestyle seminar na kojem će vas podučiti kako biti sretan, uspješan, pun pozitivne energije i spreman na ostvarenje svojih ciljeva održava se prvi put u Hrvatskoj i to u D-resortu u Šibeniku u petak, 20. srpnja od 19 do 21 sat. Cijena radionice je 200 kuna,a do 17. srpnja iznosila je samo 120 kuna.

 

Polaznici seminara naučit će kako postići trajni balans duha, uma i tijela i konačno buti puni energije i motivacije u ostvarenju svojih  ciljeva te kako održavati ravnotežu u svom životu na fizičkom, mentalnom i emocionalnom nivo. Seminar je osmislio Swami Urgaya, osnivač i lider međunarodne organizacije Divine Energy Park, Učitelj i majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healing-a. Podučava od jogu i tehnike samorazvoja od 1991.g. te ima bogato iskustvo u radu s ljudima, a uz njega vode ga Leonardo Gospodnetić Mag. Kineziologije, učitelj joge i meditacije u DEP-u i Hana Dervović, učiteljica joge i meditacije u Divine Energy Parku“, kažu organizatori.

 

Na ovom seminaru naučit ćete:
- kako postići tjelesni balans i unaprijediš svoje fizičko zdravlje
- Osloboditi se stresa na dnevnom nivou
- Održavati visok nivo energije tokom cijelog dana
- Postati i ostati fit
- Imati bolju kontrolu na emotivnom planu
- Održavati pozitivan stav i lakše ostvariti svoje ciljeve

Bit će organizirano i Isprobavanje zdravih i finih smoothije i sokova juice bara Fresh & Hash
- i još mnogo, mnogo toga!

Prijaviti se možete na stranici www.dep.life ili putem FB stranice: Divine Energy Park.
Sve informacije su na broju: 091 1617 540 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


 

Iz kategorije: Kultura