Datum objave: 05. Svibanj 2017

Krešimir Mišak ponovno u Azimutu, ovog puta zbog elementarnih bića

Diana Ferić
Diana Ferić

Krešimir Mišak, zasigurno najpoznatije TV lice koje se bavi temama s ruba znanosti ponovno stiže u Šibenik gdje će održati jedno u nizu zanimljivih predavanja. I ovog puta, Mišak gostuje u klubu Azimut, a za subotu, 6. svibnja, priprema predavanje pod nazivom 'Tko će pokucati na vrata percepcije'.

Ukratko, pred šibenskom publikom je predavanje o elementarnim bićima koje, upozorava Mišak, ne treba miješati s vilenjacima i anđelima. Što doista gledamo kad gledamo u neobjašnjive pojave na fotografijama otkrit će Krešimir Mišak tijekom još jednog predavanja ove subote u Azimutu s početkom u 21 sat.

Ulaz je, kao i svaki put dosad, besplatan, a nakon edukativnog dijela, na repertoaru je glazbeni program u režiji Druga Podruga.

Razvoj događanja do samog početka predavanja može se pratiti i putem društvene mreže Facebook na poveznici: https://web.facebook.com/events/218144898673251/?active_tab=discussion

Ove subote Mišak, već iduće nedjelje, 14. svibnja, novi bazar. Umjesto prve nedjelje u mjesecu, novi buvljak na koji su pozvani svi, održat će se druge nedjelje u mjesecu u Azimutu.

U vremenu od 11 do 17 sati, na bazaru se nude osobne stvari, velike i male, za svakog ponešto. Uz nezaobilazno dobro društvo.

U slučaju lijepog vremena, sunčanog i suhog, bazar će se održati na otvorenom ispred kluba, u sjeni stabala. Dotad suorganizatori, članovi Kulturne udruge Fotopoetika, primaju prijave na E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Iz kategorije: Kultura