Datum objave: 23. Ožujak 2017

VIDEO: Puštene u prodaju limitirane ulaznice za finale Kulturaljke uz headlinera Hladno pivo

Šibenik News
Šibenik News

U prodaju puštene limitirane ulaznice za veliki koncert Hladnog Piva na Kulturaljci u organizaciji Udruge P.A.R.K. iz Šibenika.

 

Limitirani broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 60,00 kuna pušten je danas u pretprodaju za sve koji žele na vrijeme osigurati svoj dolazak na veliko koncertno finale ovogodišnje Kulturaljke.

 

Pod hangarom na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova u subotu 15. travnja nastupit će perspektivni mladi vodički cover bend Spectrum, kultni šibenski rokeri iz 90-ih TheStrings predvođeni Mirom Odakom, najbolji hrvatski punk rockeriHladno Pivo i Azra tribute bend Fantom slobode koji će svirati repertoar s Azrine najbolje ploče Ravno do Dna izdane prije točno 35 godina.

 

Kako je hangar kapacitetom limitiran a koncert je izazvao veliki interes širokog dijela publike, organizatori su odlučili osigurati određen broj ulaznica namijenjen najbržim posjetiteljima. Svoje karte mogu nabaviti u caffe barovima Baldekin, Bono i Azimut u Šibeniku, ali i putem interneta na Entriosustavu (https://www.entrio.hr/event/kulturaljka-2017-w-hladno-pivo-i-gosti-sibenik-hangar-4094).


Zagrijavanje za ovaj početak sezone velikih koncerata u Šibeniku, održat će se tjedan prije, 8. travnja u klubu Azimut. Zagrebački electropunk sastav Baden-Baden uživo će šibenskoj publici svirati svoj album prvijenac „La Drogue“. Baden-Baden čini 5 legionara elektro-punka: Borna, Goran, Frank, Malić i Luka. U svibnju 2013. godine izbacuju svoj prvi EP koji se brzo proširio regionalnom underground scenom hitovima „Honigmund“ i „It's You“ te pokupio odlične kritike. U rujnu 2015. godine izbacuju prvi singl „Offear“ kojim najavljuju svoj prvi studijski album „La Drogue“ koji je svjetlo dana ugledao početkom travnja 2016. Posljednjih godinu dana Baden-Baden rado je viđen gost mnogih klubova i festivala u regiji.

 

Uz odličnu svirku “badenovaca” na zabavi zagrijavanja za Kulturtaljku dijelit će se promo materijali i organizirati nagradne igre za sve posjetitelje u kojima će se natjecati za ulaznice za veliki koncert Hladnog Piva i društva.


Sve info možete pratiti na fejsu i webu Kulturaljke:
www.facebook.com/Kulturaljka
http://www.kulturaljka.com/

 

Video

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3