Datum objave: 20. Ožujak 2017

Šibenik zahvaljujući Knjižnici i Kazalištu obilježava Svjetski dan lutkarstva uz smotru igrokaza

Šibenik News
Šibenik News

Utorak, 21. ožujka, donosi nekoliko zbivanja u (su)organizaciji Gradske knjižnice 'Juraj Šižgorić' u Šibeniku.

 

U danu kada se diljem svijeta obilježava Međunarodni dan lutkarstva, Gradska knjižnica u suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Šibeniku priprema smtoru dječjih lutkarskih igrokaza. Deseta smotra dječjih lutkarskih igrokaza uz Svjetski dan lutkarstva održat će se na daskama šibenskog kazališta s početkom u 10 sati. U 11.30 sati u foajeu Kazališta održat će se okrugli stol za voditelje i ostale zainteresirane.

 

Istog dana, s početkom u 11 sati, i u prostorijama Gradske knjižnice Udruga slijepih Šibensko-kninske županije uručit će Mati Braliću, najmlađem članu Udruge slijepih Šibensko-kninske županije, informatičku opremu za slijepe i slabovidne nabavljenu sredstvima prikupljenim u humanitarnoj akciji. Organizator je Udruga slijepih Šibensko-kninske županije.

 

Multimedijalna dvorana Knjižnice zasigurno neće zajapiti prazna ni  popodnevnim satima za kada je najavljena promocija knjige 'Želim dotaknuti nebo' autora planinara i putopisca Mateja Perkova. Promocija, odnosno predavanje o ekspediciji na Kavkaz počinje u 18 sati.


 

Iz kategorije: Kultura