Datum objave: 10. Ožujak 2017

Kompletiran program Kulturaljke koja je mnogo više od dobrog koncerta u hangaru

Šibenik News
Šibenik News

Nakon što su nedavno objavili line up samog finala dvodijelne kulturno - glazbene manifestacije Kulturaljka 2017. u sklopu čega će nastupiti headliner Hladno pivo 15. travnja u hangaru bivše vojarne Bribirskih knezova u Šibeniku, Udruga P.A.R.K. kompletirala je i drugi dio programa ovogodišnje Kulturaljke.


Radi se o dvije zanimljive tribine o aktualnim temama u šibenskom kulturnom i kreativnom životu. Prva tribina naziva „Prostor je bitan…“ održat će se 30. ožujka (četvrtak) u 17 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Juraj Šižgorić.

 

Tema tribine je odnos između lokalne samouprave i udruga za mlade u Šibeniku i problem nedostatka adekvatnog prostora za konkretno i kreativno izražavanje mladih. Gosti su predstavnici drugih udruga za mlade iz Benkovca, Sinja i Dubrovnika koji će na svojim pozitivnim primjerima pričati kako su u suradnji s vlastima u svojim gradovima dobili konkretne prostore za izražavanje i rad.

 

Druga tribina naziva „Ipak se može - mladi i poduzetni u Šibeniku" održat će se također u Gradskoj knjižnici, 13. travnja (četvrtak). Ugostit će mlade, kreativne i uspješne ljude koji su postigli to da u Šibeniku svoje hobije pretvore u poslove od kojih žive. Gosti predavači su Martina Gracin, Danijel Hrg, Tonko Mikulandra i Borna Škornjak. Početak tribine je u 18 sati.


Podsjetimo, glazbeni dio manifestacije tradicionalno donosi veliki koncert na kojem ove godine nastupaju perspektivni mladi vodički cover bend Spectrum, kultni šibenski rokeri iz 90-ih The Strings, najbolji hrvatski punk rockeri Hladno Pivo i Azra tribute bend Fantom slobode koji će svirati najbolje od Azre povodom 35 godina od izdavanja njihovog epohalnog izdanja Ravno do dna.

 

Više o koncertu potražite ovdje (https://www.facebook.com/events/222891844845579/) a o Kulturaljci na webu (http://www.kulturaljka.com/) i Facebooku (https://www.facebook.com/Kulturaljka). 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3