Sidebar Menu

Datum objave: 02. Veljača 2017

Gradska knjižnica 'Juraj Šižgorić' ponovno posrednik u akciji prikupljanja slikovnica i ostale dječje građe

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Gradska knjižnica 'Juraj Šižgorić' priključila se akciji darivanja slikovnica na način da je postala posrednik između onih koji imaju dječjeg štiva viška ili želje da isto poklone. Knjižnica je još jednu godinu postala dijelom velike akcije prikupljanja slikovnica i dječjih knjiga pod motom 'Čitam, dam, sretan sam - svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj!' s finalom 14. veljače.

 

Riječ je o akciji koja se održava u sklopu nacionalne kampanje 'Čitaj mi'.

 

-  Ove godine akciji su se, u suradnji s Knjižnicom, priključili i Dječji vrtići Šibenska maslina pa djeca svoje slikovnice mogu, osim u Knjižnicu, donijeti i u svoj vrtić i staviti na za to predviđeno mjesto. Po završetku akcije, slikovnice i knjige proslijedit će se potrebitima - poručuju iz Knjižnice.

 

Novost od ove godine je što se, osim slikovnica, mogu donirati i igračke. Svi koji žele biti dijelom ove lijepe akcije slikovnice i ostale dječje knjige zajedno s igračkama mogu donijeti u Gradsku knjižnicu do 14. veljače kada se obilježava ne samo dan ljubavi, već i Međunarodni dan darivanja knjiga.

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.